Differenciál zár-RD135

279 400 Ft (27% áfát tartalmaz)

Nissan Patrol Y61 1998>>> hátsó Y60 1988-1998 hátsó Nissan Frontier , Xterra, Navara Pickup D21, Wagon 1986>>> hátsó Ford Maverick hátsó

Cikkszám: DIFKRD135 Kategóriák: , Ezekhez használhatod: , , , , , ,

Leírás

Az Off-Road Air Locker differenciálzár utólag szinte az összes terepjáró típusba beszerelhető.

Nissan Patrol Y61 1998>>> hátsó Y60 1988-1998 hátsó Nissan Frontier , Xterra, Navara Pickup D21, Wagon 1986>>> hátsó Ford Maverick hátsó

Ennek a kapcsolható zárnak nagy előnye, hogy a differenciál mű az utcai közlekedésben szabadon dolgozik – nincs szükségtelen gumikopás a zár váratlan, szükségtelen bekapcsolása miatt (önzáró differenciál zárak). Olyan helyen, ahol a környezet megköveteli, a zár egy gombnyomás segítségével 1/10 másodperc alatt bekapcsolható 100 %-os hatással.

Beszerelése nagy időráfordítás nélkül lehetséges, mivel az eredeti fél tengelyekhez és az eredeti csapágyakhoz alkalmazható. (de használt autónál a csapágy csere szükséges lehet!)

A rendszerrel szállított kompresszor biztosítja az elengedhetetlen levegőt a differenciál zár gombnyomásra történő működéséhez. A kompresszor szükség szerint elhelyezhető a motortérben vagy az utastérben. A rendszer főkapcsolója egyben a kompresszor kapcsolója, tehát egy gombnyomással üzembe lehet az automatikus rendszert helyezni a kellő légnyomás mindig rendelkezésre áll és bármikor kapcsolható be vagy ki a differenciál zár. A kapcsoló a műszerfalon vagy a közép konzolon helyezkedik el. Bekapcsoláskor ahhoz, hogy a fordulat állandó legyen a két féltengely között, egy, a rendszerbe beépített dugattyú működik, ami arra ügyel, hogy a differenciálzár zárva legyen. Ha kikapcsoljuk a szerkezetet, elengedi a nyomást a mágnes szelepen keresztül és erős rugók lökik alaphelyzetbe a kosarat. Ezután ismét úgy működik a differenciál, mint egy „normális”, nyitott differenciálmű.

Share This
X