Van egy jó hírünk azoknak az autótulajdonosoknak, akik az alábbi járművek közül rendelkeznek valamelyikkel! Mostantól Toyota Hilux Revo, Toyota Prado 150, Isuzu D-Max, Mitsubishi L200, Nissan Navara NP300, Ford Ranger, VW Amarok és Mercedes X-Class esetében lehetséges ugyanis a törvényes beépítés, illetve a nemzeti és nemzetközi közúti törvények betartása.

Miről is van szó pontosan?  Ezeknek a járműveknek, illetve modelleknek a futóművét az ismert és elismert ausztráliai vállalat, az Ironman 4×4 gyártja. Az Ironman 4×4 pedig immáron érvényes jóváhagyással rendelkezik a futóműszettekre. Ez a jóváhagyás több, mint 160 országban árult járműre érvényes!

A német TÜV NORD-tól és a Német Szövetségi Közlekedési Hatóságtól (KBA) érkező jóváhagyás jelzi, hogy az Ironman 4×4 futóműszettek minden teszten átmentek és minden szabványnak megfelelnek. Tehát beépíthetőek a terepjárókba, és a forgalmiban fel lehet tüntetni a futómű átalakítást.

Amennyiben kérdése lenne a futóműszettekkel vagy más terepjáró alkatrészekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken bizalommal, minden felmerülő kérdésére válaszolunk!

Share This
X